Ammattitaidolla kaiken kokoiset sähköasennukset Turun alueella


Pienet yksittäiset asennukset, sekä suuret kokonaisuudet ovat ominta osaamistamme.

Palveluksessasi kokenut sähköasentaja, Turku toimialueena

Hyvä sähkömies syntyy kokemuksen tuoman varmuuden myötä. Tarvitaan monia kohteita, kinkkisiäkin kiinteistöjä, koulutusta sekä taitojen ja tietojen päivittämistä. Myös hyvällä asiakkaiden palvelemisella ja neuvonnalla on merkitystä, samoin erikoistumisella, kun pyritään saavuttamaan ammattilaisen ja oikeasti laadukkaan sähköliikkeen maine.

ESM-Sähkö Oy:n sähköasentajat Turun seudulla ovat saaneet ilokseen palvella alueen asiakkaita aina vuodesta 1994. Pitkän työhistorian myötä voimme sanoa, että harvoin tulee vastaan tilannetta, johon henkilöstömme ei ratkaisua löytäisi. Meiltä hoituu jo todetusti koko paketti sähkösuunnittelusta toteutukseen ja sen jälkeiseen huollon tarpeeseen.

Erikoisosaamisemme keskittyy tehtäviin, joka käsittää DALI-valaistusohjaukset sekä KNX taloautomaatiojärjestelmät, perinteisten sähköasennus- ja sähkösaneeraustehtävien ohella.

Opastaen ja neuvoen, arvokkaasti auttaen

Edellä mainittujen lisäksi opastamme ja neuvomme asiakkaitamme sähkölaitteiden käytössä sekä muissa sähköistyksiin liittyvissä asioissa silloinkin, kun he eivät itse niistä keksi kysyä. Näin ollen emme hoida vain sitä tehtävää, johon meidät tilataan, vaan tarjoamme aina hieman enemmän – niitä kullanarvoisia vinkkejä ja tarvittavaa tukea kaupan päälle! Meiltä voi kysyä aina apua.

Ota yhteyttä, niin jutellaan kohteestasi ja toiveistasi. Laadimme sinulle mielellämme tarjouksen sähkötöistä, joille kiinteistössäsi on tarvetta.

Mitä kaikkea sähköasentajamme tekevät?

Oikeastaan kaikki talotekniikan sähkötekniset työt. Tämä kattaa sähköasennukset, joita talorakentaminen vaatii sekä sähkösaneeraukset, tarvittavat lämpökuvaukset ja kuntotarkastukset, kun vanhoja järjestelmiä halutaan päivittää turvallisemmiksi ja tätä päivää paremmin vastaaviksi. Olemme työskennelleet myös linjasaneerausten yhteydessä tehtävissä urakointiprojekteissa – ks. täältä kohteemme.

Palveluun kuuluvat lisäksi sähköhuoltotyöt jatkuvaan huollon tarpeeseen esimerkiksi kätevällä sopimusasiakkuudella, johon sisältyy myös 24/7-vikapäivystys. Suurtenkin valaistusjärjestelmien asennukset, mukaan lukien turvavalot, ja valaistuksen ohjausjärjestelmätyöt onnistuvat niin ikään. Samoin antennityöt, lähiverkot ja kuituhitsaukset, kodin älykkäät automaatiojärjestelmät sekä erilaisten valvontalaitteiden asennukset kiinteistön turvaamiseksi.

Kaikkeen saa saman katon alta sekä suunnittelun että toteutuksen. Näin ollen ei tarvita asiointia usean eri liikkeen kanssa, jolloin tilatun työn tekeminen sujuu mahdollisimman kustannustehokkaasti. Mikäli sellaiselle työlle tulee kuitenkin tarve, jota ei meidän osaamisestamme löydy, tätä varten meillä on laaja yhteistyökumppaniverkosto.

Yksilöllinen toteutus on juuri Sinulle kohdistettua palvelua

Meillä sähkötöitä ei tehdä kuin massatavaraa liukuhihnalta. Jokainen projekti, oli se pienikin sitten tai valtavampi kokonaisuus, räätälöidään aina kohteen ja asiakkaan toiveen mukaan.

Me kuuntelemme ja kartoitamme kohteen aina huolellisesti, jotta pääsemme mahdollisimman hyvin perille siitä, mitä kiinteistössä on tehtävät ja mitä siellä ylipäänsä on mahdollista tehdä. Kaikki toteutukset, kun eivät välttämättä sovi kaikkiin kohteisiin. Kokemuksen myötä meille on kertynyt silmää ja taitoa nähdä nopeastikin, mitä kohde vaatii ja ehdottaa asiakkaalle tämän toiveita vastaavia ratkaisuja. Kysy palveluamme omaan kiinteistöösi!

Se mitä sovitaan, se myös pidetään

Olemme sähköliike, jonka toiminta on taatusti läpinäkyvää. Laskutamme vain siitä, mistä on sovittu, eikä lisäkuluja ilmesty yllättäen laskuusi. Varmistamme, että puhumme samaa kieltä kanssasi ja määrittelemme selkeästi, mitä tehtävät työt ja kustannukset tulevat olemaan – ja että myös sinulle on selvää, mitä tuleman pitää.

Pyydä meiltä suoraan tarjous sähkötöistä tai tiedustele lisää, mikäli kiinnostuit jostain tietystä palvelusta ja haluaisit siitä tarkempia tietoja. Sähköasentaja Turku-lähiseutu-alueella ESM-Sähkön toimesta on valmiina palvelemaan!


Sähköasennukset
Monipuolista osaamista

uudisrakennus

Uudisrakentaminen

Omakotitalon rakentajana voit hyödyntää meiltä saamaasi kokonaispalvelua, jolla pystymme tarjoamaan kaikkea pienrakentamiseen liittyvää.

saneeraus

Sähkösaneeraukset

Turvallisuuden parantaminen, nykyaikastaminen, vastaamaan nykyajan tarpeita.

huolto

Sähköhuoltotyöt

Teemme jatkuvasti kiinteistöjen vaatimia sähköhuoltotöitä ympäri Turkua, joten olemme sopimusasiakkaiden käytössä nopealla aikataululla.

valaistus

Valaistus

Valaistusjärjestelmät suuriin kokonaisuuksiin, sekä räätälöidyt ratkaisut projektikohtaisesti.

knx

KNX-järjestelmät

Mahdollinen myös saneerauksissa, energiatehokas, etäkäyttö, mukautuva, automaattinen, opetettava, nykyaikainen, käytön helppous.

dali

DigiDim- /DALI-järjestelmät

Monipuolisella valaistuksen ohjausjärjestelmällä toteutetaan tilanteisiin sopeutuvat valaistusratkaisut. Tarjoamme suunnittelun, komponentit ja totetuksen.

OKT-kohteet

Asiakaslähtöisesti suunnittelusta lopputarkastukseen, myös rakentamispalvelut yhteistyökumppaneilta.

Antennijärjestelmät

Antennijärjestelmät ja mobiilin sisäkuuluvuusratkaisut.

Lähiverkot

Suunnittelemme ja toteutamme lähiverkot asiakkaiden tarpeiden ja määräysten mukaisesti.

Kuituhitsaus

Teemme kuituhitsaukset ja kuitumittaukset ja myymme kuitutarvikkeita ammattilaisille.

UPS-laitteet

Tehokasta varavoimaa turvaamaan tietojärjestelmien toiminnan sähköverkon häiriöiden aikana.

turvavalo

Turvavalot

Asennamme yksittäisistä turvavaloista aina suurempiin järjestelmäkokonaisuuksiin. Teemme myös turvavalojärjestelmien huoltoa ja ylläpitotarkastuksia.

valvonta

Valvonta

Kameravalvonta, murtohälytys, palovaroitin, kaikkea mitä tarvitset kiinteistöjen valvontaan.

lämpökuvaus

Lämpökuvaukset

Kuvaaminen lämpökameralla on hyvä tapa todeta sähkölaitteiden kunto. Lämpökuvauksella voidaan myös varmistaa lämmityskaapeleiden kunto, ja jopa sijainti rakenteessa.

tarkastus

Kuntotarkastukset

Sähkökeskusten ja -laitteistojen kuntotarkastus takaa turvallisen ja varman toiminnan. Kuntotarkastuksella voit ehkäistä yllättävät käyttökatkot ja ennakoida huoltotarvetta.

Yhteystiedot

Katso tarkemmat yhteystiedot tästä

Ota yhteyttä!


Mikäli tulet käymään toimistollamme, niin soitathan etukäteen varmistaaksesi että tavoittelemasi henkilö on paikalla.